Steun ons in Corona-tijd!


Geniet,ook in deze moeilijke tijden, van de heerlijke gerechten uit de Indonesische/Molukse keuken bij รบ in de buurt.

Het coronavirus verroert zich al weken in een hoog tempo door ons land en zorgt voor ingrijpende gevolgen voor de horecabranche. Op zondag 15 maart zijn er verregaande maatregelen vanuit de overheid genomen om het virus te bestrijden. Alle eet- en drinkgelegenheden sloten de deuren, in eerste instantie t/m 6 april. Met alle begrip voor dit besluit, heeft het een desastreuze invloed op de horecasector. Inmiddels heeft het kabinet besloten dat de horeca per 1 juni weer gasten mag ontvangen. Dit biedt voor veel ondernemers weer voorzichtig perspectief, maar wel met de nodige beperkingen en inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, om bestrijding van het virus in de hand te houden.

Zo langzamerhand kruipen wij uit een diep dal. Wie had ooit kunnen verwachten dat de hele wereld in de ban is door het Corona-virus. We mogen iets meer. De RIVM regels worden versoepeld en wij kunnen zo langzamerhand het normale leven weer oppakken.

Maar wees voorzichtig:"Hati Hati."

Wees loyaal aan uw favoriete Indonesische/Molukse toko blijf genieten van ons heerlijk eten ook, in deze moelijke tijd en steun ons!

Zo kunnen we er waar mogelijk voor elkaar zijn in deze specifieke tijd.

Stay Safe.

Vindt hier uw Indonesische /Molukse cateraar in uw buurt en steun hen.Welkom bij Indonesische keuken Assen. Voor kleinschalige Indonesische catering. Wij koken vers en ambachtelijk.Verrassend Indonesisch koken!

Thuis Toko Mardjantie kookt vanuit het Stationspand in Akkrum Indonesisch eten. Volgens authentieke recepten en altijd vers. Wil je een workshop of laat jij je liever verrassen met een catering of afhaalmenu. Thuis Toko Mardjantie verzorgt de Indonesische keuken naar wens en smaak.De Vliegende Indo levert een complete verzorging van feesten of andere gelegenheden. Een grote keuze aan mogelijkheden op maat en voor diverse budgetten. Een breed scala aan mogelijkheden als: Indonesisch, Oosters, stamppotten, barbecues en Zelf koken in de kookstudio.